Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Kosinfo.gr
O δικτυακός τόπος του Kosinfo.gr δημιουργήθηκε για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών με θέματα τουρισμός, ψυχαγωγία, διασκέδαση, ενημέρωση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ζητηθεί από τον επισκέπτη/χρήστη για την Κω. Με στόχο την προβολή της Κω μια τεράστια βάση δεδομένων σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε και να βρείτε τα πάντα για το νησί καθώς και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τις πρώτες εικόνες του νησιού.

Kalymnosinfo.com
O δικτυακός τόπος του Kalymnosinfo.com δημιουργήθηκε για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών με θέματα τουρισμός, ψυχαγωγία, διασκέδαση, ενημέρωση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ζητηθεί από τον επισκέπτη/χρήστη για την Κάλυμνο.

Nisyrosinfo.com
O δικτυακός τόπος του Nisyrosinfo.com δημιουργήθηκε για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών με θέματα τουρισμός, ψυχαγωγία, διασκέδαση, ενημέρωση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ζητηθεί από τον επισκέπτη/χρήστη για την Νίσυρο.

Lerosinfo.com
Η Λέρος είναι νησί με 8.500 κατοίκους στο νοτιοανατολικό άκρο του Αιγαίου στα Δωδεκάνησα. Είναι γνωστό ως το Νησί της θεάς Αρτέμιδος, της ανέγγιχτης φυσικής ομορφιάς και της απέραντης αρμονίας.

Mykonosinfo.info
Η Μύκονος αποτελεί ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό και είναι γνωστή κυρίως για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της. Είναι ιδιαίτερα γραφική, με πλακόστρωτα στενά δρομάκια, πολλά παραδοσιακά κατάλευκα σπίτια, εκκλησάκια και ανεμόμυλους, καταγάλανα νερά, που προσφέρουν γαλήνη και ηρεμία.

Santorini.info
Η Σαντορίνη είναι μια από τα πιο εξωτικές τοποθεσίες στον κόσμο. Το νησί έχει πληθυσμό μόλις μερικές χιλιάδες, αλλά πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες έρχονται για να απολαύσουν αυτό το εξαιρετικό γεωλογικό θαύμα κάθε χρόνο.

Kostoday.com
Η ηλεκτρονική εφημερίδα "Kos Today" φιλοδοξεί να αποτελέσει πηγή ενημέρωσης για την επικαιρότητα σε ό,τι αφορά το νησί της Κω, τη Δωδεκάνησο, την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Eshopkos.gr
Το eshopkos.gr ιδρύθηκε το 2008 με κοινό στόχο να κάνουμε τη διαφορά σε μια αγορά που μαστίζεται από ακρίβεια και υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας.

Expo-World.gr
Η εταιρία ExpoWorld κατασκευάζει περίπτερα ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκθέτη, στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Ιδιαίτερη προσοχή η εταιρία μας δίνει στην κατασκευή ιδιωτικών περιπτέρων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 5831 φορές