Παραδείσι

  • ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΗ: 15Χλμ.
  • ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: 5Χλμ.
  • ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 7μ.

Το Παραδείσι βρίσκεται περίπου 15χλμ. από το κέντρο της Ρόδου και δίπλα στο αεροδρόμιο Διαγόρας. Συνδυάζει εξίσου το παραδοσιακό με το σύγχρονο στοιχείο, που επιβεβαιώνεται από τη συνύπαρξη των παραδοσιακών και σύγχρονων κατοικιών. Αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες, αφού διαθέτει όμορφες και πολυάριθμες παραλίες, με υποδομές για θαλάσσιες δραστηριότητες, φαγητό και ψυχαγωγία.

Το όνομα του χαρακτηρίζει απόλυτα τη ζωντανή και όμορφη ατμόσφαιρα που συναντά κανείς καθώς περιηγείται στα μονοπάτια του χωριού με τα παραδοσιακά σπίτια, τους όμορφους κήπους και τα πολύχρωμα λουλούδια. Ανάμεσα τους και πολλά αναπαλαιωμένα κτίρια που εντυπωσιάζουν.

Η περιοχή διαθέτει πολλές δυνατότητες για διαμονή, φαγητό, ψώνια κάθε είδους και ψυχαγωγία. Εκτός από αυτά αξίζει να δει κανείς τις διάφορες βυζαντινές εκκλησίες, που υπάρχουν εντός του χωριού. Επίσης το Παραδείσι φημίζεται για τους φούρνους του

Η πρόσβαση γίνεται εύκολα με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, με ταξί και ιδιωτικό, ή νοικιασμένο αυτοκίνητο, ή μοτοσικλέτα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 8468 φορές

Ξενοδοχεία Παραδείσι